REKLAMI GEÇ

Pamukkale Üniversitesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı

Pamukkale Üniversitesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı

Pamukkale Üniversitesi’nin genel mezuniyet töreni Atatürk Stadı’nda yapıldı. Aşırı sıcağa rağmen, Atatürk Stadı’nın tribünleri tıklım tıklım doldu. Güneş alan maraton tribünde yer yer boşluklar kaldı.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2017 Pazar, 18:04

Pamukkale Üniversitesi’nde Genel mezuniyet töreni heyecanı yaşandı. Mezuniyet töreni ilk kez Denizli Atatürk Stadı’nda gerçekleştirildi.

Pamukkale Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni’ne yurt dışında olan Rektör Prof.Dr.Hüseyin Bağ katılmadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Erdinç Duru, Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, üniversitenin üst düzey yöneticileri, akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci yakınları mezuniyet töreninde yer aldı.

HAVA ÇOK SICAKTI
Saat 17.00’de başlayan mezuniyet töreni için Atatürk Stadı’nın kapıları saat 14.00’te açıldı. Kapalı tribünden yer kapmak için çok sayıda öğrenci velisi stada erken geldi. Kale arkası ve maraton tribününde oturanlar uzun süre güneş altında kaldı. Bazıları şemsiyelerle güneş ışınından korunmaya çalıştı. Yaklaşık 14 bin kişi stadı doldurunca, insanların da yarattığı sıcak ile hava sıcaklığı daha da arttı. Bazı vatandaşlar fenalık geçirdi.

7 BİN 500 MEZUN
Tören için kampüsten Atatürk Stadı’na ring seferleri düzenlendi. Tören programı kortej yürüyüşü, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Bölümlerini dereceyle bitiren öğrencilere mezuniyet belgeleri verilirken, Atatürk Stadı’nda büyük bir mezuniyet heyecanı yaşandı. Üniversiteye bağlı 16 fakülte, 6 enstitü, 3 yüksekokul, 12 meslek yüksekokulundan 7 bin 500 öğrenci mezun oldu.
Mezuniyet töreni, kep atma ve DJ performansı ile son buldu.

Yorumlar

Sevgi Çebi   -  Bağlantı 4 Temmuz 2017, 01:54

O uzun gözlüklü icin bile o sıcaga katlanılır diyenler?

mehmet   -  Bağlantı 3 Temmuz 2017, 13:21

O sıcağın altında insanlar, öğrenciler, öğrenci yakınları perişan oldu. Düşüncesizce yapılan bu törenin, sorumlular bu hatalarını göze olarak seneye böyle bir hataya düşmemelerini dilerim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı