REKLAMI GEÇ

PAÜ’de ödül töreni

PAÜ’de ödül töreni

Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü 3. Süleyman Yaman Koçak Yüksek Lisans Tez Ödülü Yarışması sonuçlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2017 Cuma, 15:17

Pamukkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde öğretim üyesiyken 29 Ağustos 2012 tarihinde geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Doç. Dr. Süleyman Yaman Koçak anısına düzenlenen 3. Süleyman Yaman Koçak Yüksek Lisans Tez Yarışması’nın ödül töreni yapıldı.

İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Mavi Salon’da gerçekleşen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yunus Balcı, Merhum Doç. Dr. Süleyman Yaman Koçak’ın ailesi, yakınları ve meslektaşları katıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra başladı. İlk olarak söz alan Prof. Dr. Yunus Balcı, açılış konuşmasını yaptı.

Doç. Dr. Koçak’ın özgeçmişinin okunmasının ardından yarışmanın jüri üyelerine, Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Prof. Dr. Yunus Balcı tarafından teşekkür belgesi verildi.

Sosyal Bilimler Enstitüleri, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Kamu Yönetimi Anabilim Dallarında hazırlanacak olan yüksek lisans tezi sahiplerinin katıldığı yarışmada Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde personel olarak çalışan İmam Yapıcı, “Türkiye’de Yurttaşlık Anlayışının Değişimine Merkez – Çevre Paradigması İle Bakmak” adlı tezi ile ödüle layık görüldü. Tez Danışmanı Prof. Dr. Özlem Şahin Güngör ve tez yazarı İmam Yapıcı teşekkür ve başarı belgelerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru’nun elinden aldı.

Törenin sonunda Merhum Koçak’ın anne ve babasına Prof. Dr. Erdinç Duru tarafından çiçek takdim edildi. Bu esnada Prof. Dr. Duru’nun duygusal konuşması Merhum Koçak’ın ailesini ve salondakileri gözyaşına boğdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı