REKLAMI GEÇ

Bu kampı çocuklar çok sevdi

Bu kampı çocuklar çok sevdi

Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından İlkokul 4.sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen “Lider Çocuk Tarım Kampı” sona erdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2017 Pazartesi, 15:20

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonu ile Denizli’de bu yıl 4.’sü düzenlenen Lider Çocuk Tarım Kampı, Hacı İbrahim Demireren İlkokulu 4. sınıf öğrencileri için bilim, teknik, heyecan, eğlence, gezi ve hediyelerle dolu bir hafta oldu.

Tüm yönleriyle tarım ve hayvancılığın anlatıldığı eğlenceli kampta minikler unutamayacakları anlar yaşadı. Bir hafta süren kamp, çocuklar için olumlu kazanımlar ile tamamlandı.

Kampı değerlendiren sınıf öğretmeni Erhan Demirci, “Lider Çocuk Tarım Kampı, çocuklarımız için çok önemli bir kamp oldu. Bu kampa katıldığımız için çok mutluyuz. Doğadan kopuk yetişen çocuklarımızın, bir nebze olsun doğa ile buluşmaları, onlar için büyük kazanç oldu. Bu kampta gıda sağlığı, toprakın önemi, zirai ilaçlama ve hayvanlar hakkında çok değerli bilgiler edindik. Kampı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Kampın sonunda öğrencilere “4. Lider Çocuk Tarım Kampı Katılım Sertifikası” ile birlikte çeşitli hediyeler verildi.

Öğrencilerle hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle kamp sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı