REKLAMI GEÇ

Milli Eğitim Müdürü Oğuz’dan velilere çağrı var

Milli Eğitim Müdürü Oğuz’dan velilere çağrı var

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yarın okulların tatile gireceğini ve öğrencilere karne dağıtılacağını belirterek, “Başarılı çocuklarımızla gurur duyarken, başarısız olan çocuklarımıza sert ve kaba davranışlarda bulunmayalım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2017 Perşembe, 10:59

Yarın tüm okullarda karne heyecanı yaşanacak. Denizli’de 1066 özel ve devlet okulundan 184 bin 97 öğrenci karne alacak. Öğrencilerle birlikte 14 bin 135 öğretmen de tatile girecek. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, karneyle ilgili öğrenci velilerine önemli uyarılarda bulundu.

Öğretmenlerin kutsal bir görev ifa ettiğini ve hepsine de iyi tatiller dilediğini söyleyen Oğuz, “Çocuklarımız bizlerin en kıymetli varlıklarıdır. Onların ruh ve beden sağlığı içinde başarılı bir eğitim görmeleri hepimizin ortak hedefidir. Başarılı çocuklarımızla gurur duyarken, başarısız olan çocuklarımıza sert ve kaba davranışlarda bulunmayalım. Çocuğunuzun başarısından duyduğunuz mutluluk kadar, başarısızlığında da sorumluluğunuzun ve payınızın bulunduğunu aklınızdan çıkarmamalısınız. Kırık notun her zaman düzeltilebileceği, fakat kırılan kalbin düzeltilmesinin ise çok zor olacağı anlayışı ile yaklaşarak onlara her yönden destek olmanızı, hoş görüyle karşılamanızı tavsiye ediyoruz. Aksi taktirde istenmeyen hadiseler yaşanabiliyor” dedi.

TATİLDE EKSİKLERİNİZİ TAMAMLAYIN
Öğrencilere de tavsiyelerde bulunan Oğuz, bazı öğrencilerin kırık notlarının olabileceğini, öğrencilerin tatil de eksik yönlerini tamamlamalarını istedi. Oğuz, “Yaz tatilini verimli ve güzel geçirmek için öğrencilerimiz aileleriyle birlikte mutlaka bir tatil programı hazırlamalıdır. Bu programda dinlenmeye, eğlenmeye ağırlık verildiği gibi zayıf derslerin telafisi ya da eksik konularda öğrencilerimiz kendilerini tamamlamalıdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı