REKLAMI GEÇ

Huzurlu bir sınav için önlemler alındı

Huzurlu bir sınav için önlemler alındı

Lise Yerleştirme Sınavı (LYS) 10-11 Haziran ve 17-18 Haziran 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Öğrencilerin huzurlu bir sınav geçirebilmeleri için ÖSYM tarafından alınan kararlara ek olarak, İl Koordinasyon Kurulu tarafından da bazı önlemler alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2017 Cuma, 09:12

İl Koordinasyon Kurulu’nun aldığı kararlara göre, sınava katılacak olan adayların dikkatini dağıtmamak amacıyla velilerin oturumlar esnasında, okul bahçeleri dışında beklemeleri gerekiyor.

Tüm Denizli halkından sınava katılacak öğrencilerin olumsuz etkilenmemeleri için anlayış bekleyen İl Koordinasyon Kurulu, sınav oturumları öncesi gecelerde ve oturum sırasında adayları rahatsız edecek derecede gürültü yaratacak her türlü iş ve eylemden kaçınmaları istendi.

Sınav öncesinde adayların sınava girecekleri binalara girişlerine izin verilmeyeceğini açıklayan kurul, sınava ilişkin açıklayıcı bilgileri içeren kamu spotuna https://www.youtube.com/watch?v=at0o5aoQprM&feature=youtu.be adresinden ulaşabileceklerini bildirdi.

Ayrıca, İl Nüfus Müdürlüğü’nün aldığı karar uyarınca Acıpayam, Pamukkale ve Merkezefendi Nüfus Müdürlükleri 10-11 ve 18 Haziran günlerinde sabah 07.00-09.15 ve 17 Haziran 2017 günü ise 07.00-14.15 saatleri arasında açık tutulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı