REKLAMI GEÇ

“Kendime Güveniyorum Eğitimleri” başladı

“Kendime Güveniyorum Eğitimleri” başladı

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından rehber öğretmenlere yönelik eğitmen eğitimi projesi kapsamında planlanan “Kendime Güveniyorum Eğitimleri” başladı. İlk eğitim çalışması ise Nort Point Otelde yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ekim 2018 Salı, 10:01

2018-2019 eğitim öğretim yılı için gerçekleşecek olan ve iki gün sürecek proje, Dr. Özgür Bolat liderliğinde yürütülecek. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Başgün ve Şube Müdürü Ramazan Yılmaz’ın da katıldığı ilk çalışmada açılış konuşmasını yapan Hüseyin Başgün, “Zor ve meşakkatli bir mesleği icra ediyorsunuz. Kendinizi sürekli yenilemeniz açısından özellikle alanında uzman kişilerle sık sık bir araya gelinmesi gerektiğine inanıyorum. Çünkü eğitime yapılan yatırım, en değerli yatırımdır. Bu anlamda değerli hocamız Dr.Özgür Bolat Bey’e mesleki gelişim akademisine verdiği destek için teşekkür ediyorum. Çok değerli bir hocamızla İlimize dair güzel bir yatırım yaptığımız kanaatindeyim” dedi.

Diğer taraftan açılış konuşmalarında projede gençlerin özellikle ergenlik dönemindeki 9.sınıf öğrencilerini, medyanın ve toplumun dayattığı fiziksel görünüş ideallerinin olumsuz etkisinden kurtararak; onları kendi değerleri, kimlikleri ve yetenekleri üzerine kurulu bir özgüven inşa etmelerine yardımcı olmanın, mutlu ve başarılı bir insan olarak yetişmelerine desteklemenin amaçlandığı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı