REKLAMI GEÇ

Öğrenci döven öğretmenin tüm kursları iptal edildi

Öğrenci döven öğretmenin tüm kursları iptal edildi

Saadet Erikoğlu İlkokulu’nda bir öğrenciyi gürültü yaptığı gerekçesi ile kovalayıp dövdüğü, zorla otomobile bindirerek darp etmeyi sürdürdüğü öne sürülen öğretmen, diğer öğrencilerden uzaklaştırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2017 Perşembe, 13:32

Denizli önceki gün bir öğretmenin öğrenciye öldüresiye dayak atması ile ayağa kalktı. İddialara göre Saadet Erikoğlu İlköğretim Okulu’nda görevli beden eğitimi öğretmeni İ.A., akşam saatlerinde gürültü yaptıkları gerekçesi ile bir grup çocuk içinden 13 yaşındaki E.C.H.’yi dövdü.

Atatürk Ortaokulu 8’nci sınıf öğrencisi küçük çocuğun yüzüne ve kafasına yumruk attığı, 100 metre saçından sürüklediği, zorla otomobiline bindirerek okulun önüne getirdiği iddia edilen beden eğitimi öğretmeni İ.A. hakkında olay sonrasında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Halk Eğitim Merkezi tarafından Saadet Erikoğlu İlköğretim Okulu’nda görevlendirilen ve kurs açmasına müsaade edilen İ.A.’nın bu kurumla da ilişkisi kesildi.

Dayak olayının ortaya çıkmasından sonra Denizli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil Elmas’ın öğretmen İ.A.’yı yanına çağırarak tüm kurslarını iptal ettiği ve kurumla ilişkisini kestiği öğrenildi.

Öğretmenin aşırı şiddet içeren davranışları nedeniyle diğer öğrencilerden uzaklaştırmak amacı ile kursların iptal edildiği, başka öğrencilere zarar vermesinin önüne geçildiği belirtildi.

Diğer yandan dayakçı öğretmen hakkında idari soruşturmanın yanı sıra hukuki soruşturma da sürüyor. Darp edilen öğrencinin ailesi öğretmenden şikayetçi olurken, çocuklarının 1,5 ay sonra TEOG sınavına gireceğini, bu önemli sınav öncesi olaydan çok etkilendiğini öne sürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı