REKLAMI GEÇ

Özel öğrencilerle buluşacaklar

Özel öğrencilerle buluşacaklar

Milli Eğitim Müdürlüğü, ‘Engelleri Birlikte Aşıyoruz’ sloganı ile yola çıkılan ‘Meleklerle Buluşuyoruz II’ projesini hayata geçirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2017 Çarşamba, 09:39

2015-2016 eğitim öğretim yılında ilki düzenlenen projenin devamı olan projenin açılışı, Merkezefendi İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde Mehter Marşı ile yapıldı.

Proje açılışına İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Fikret Sarısoy, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri ve madalyaları protokol tarafından verildi.

Proje ile Merkezefendi, Pamukkale, Acıpayam, Çivril, Sarayköy ve Tavas ilçelerinde bulunan tüm eğitim kademelerindeki öğrenciler, Çamlık Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Ortaokulu- İlkokulu, Denizli N.D. Baltalı Bilim Sanat Merkezi, Denizli Oktay Mersin Özel Eğitim Anaokulu, Dentaş Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, E.K.Y.Y.D.

Görme Engelliler Ortaokulu/İlkokulu, İbrahim Cengiz Özel Eğitim Meslek Lisesi, İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ile Yeşilköy İşitme Engelliler İlkokulu/Ortaokulları’na ziyaretlerde bulunacaklar.

Programın devamında Sarayköy Atatürk Ortaokulu Öğrencileri akranları olan özel öğrencilerle tanışarak kaynaştılar. İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin eğitimleri kapsamında çalıştıkları Çay Süzgeci İmalat, Dokuma, El Sanatları, Fason İşler, Galoş İmalatı, Hayvan Bakıcılığı ve Yumurta Yetiştiriciliği, Mum İmalatı, Seracılık ve Çiçek Yetiştiriciliği, Takı Tasarım ve Ambalaj Atölyelerini de gezdiler.
Atölyelerdeki yapılan işleri de deneme imkanı buldular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı