REKLAMI GEÇ

Rektör Bağ yüz yüze görüşecek

Rektör Bağ yüz yüze görüşecek

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, her hafta Cuma gününü öğrenci, akademik ve idari personel ile kurum dışından gelen vatandaşlara ayıracak. Prof. Dr. Bağ, yüz yüze görüşmek için online olarak randevu alınabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2016 Salı, 14:16

Göreve geldiği günden bugüne öğrenciler ile her ortamda bir araya gelen, sosyal medyada öğrencilerin soru ve sorunlarına çözüm bulan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, her hafta Cuma günleri öğrenci, akademik ve idari personel ile bir araya gelecek. Ayrıca kurum dışından görüşme talep eden kişilere de randevu verilecek.

Rektörden randevu talep eden öğrenciler Cuma günleri Saat 09.00 ile 11.00 arası, akademik ve idari personel Saat 15.30 ile 17.30 ve 18.00 – 19.30 arası, kurum dışından randevu talep eden kişiler ise Saat 11.00 – 12.00 ve 14.00 – 15.00 saatleri arasında Rektör Bağ ile görüşebilecek. Randevu sistemi her perşembe açık olacak.

Rektör randevuları online olarak https://app.pau.edu.tr/fone/rektorRandevu/talep.aspx adresinden alınabilecek. Ayrıca randevu sistemine üniversitemiz web sitesinin en alt kısmında bulunan “Üniversitemiz” alanındaki “Rektör Randevu Talep” bağlantısından da ulaşılabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı