REKLAMI GEÇ

PAÜ’de ilginç yarışma

PAÜ’de ilginç yarışma

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Ticaret ve Finansman Topluluğu, Mercan Kimya A.Ş’nin desteğiyle Vaka Analizi Yarışması düzenledi. Birinci gelen grup, Mercan Kimya’da staj hakkı kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2017 Çarşamba, 14:32

PAÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen Vaka Analizi yarışmasına öğrenciler ilgi gösterdi. Moderatörlüğünü Kemal Sağım’ın yaptığı yarışma da Mercan Kimya Grup Muhasebe Müdürü Murat Sayar, Asist Mali Müşavirlik Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar Özkan ve Pamukkale Üniversitesi’nden Doç. Dr. İlhan Küçükkaplan jüri üyesi olarak yer aldı.

PAÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Sarıtaş, Vaka Analizi yarışmasında Denizli’nin büyük firmalarının üniversitelerine Vaka desteği vermesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Mercan Kimya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Okay Salgar, öğrencilerin kendilerini geliştirirken İngilizceyi çok iyi şekilde öğrenmeleri gerektiğini ve iş hayatında dürüstlüğün önemi ile çok çalışmanın gerekliliğini vurguladı. Salgar, firmaları adına sosyal sorumluluk projelerinde destek olmaya devam edeceklerini açıkladı.

Kemal Sağım, Vaka Analizlerinin öğrencilerin farklı düşünmesine karar verme süreçlerine olumlu katkısı olacağını belirterek, büyük firmalardan gerçek olayları alarak öğrencilerin karşısına çıkardıklarını söyledi. Vaka Analizi yarışmasında jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucu Uzay Grubu birinci oldu ve Mercan Kimya’da staj hakkı kazandı. 2. olan UGS ve 3. Olan Kravat grupları da Beyaz Kalem Eğitim’den indirim kazandılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı