REKLAMI GEÇ

“Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yetenek yarışmasının ödülleri dağıtıldı

“Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yetenek yarışmasının ödülleri dağıtıldı

İlk ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” konulu yetenek yarışması birincileri düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2017 Perşembe, 17:45

Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen ödül törenine Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürleri Mustafa Vural, Fikret Sarısoy, Yeşilay Şube Başkanı Bünyamin Yakar ile yönetim kurulu üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Yeşilay’ın her türlü kötü alışkanlıkla mücadelede yer aldığını belirterek, “Yeni bir yönetim yeni bir ruhla daha güzel başarılara imza atacaklarına inanıyorum” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ise gençlerin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçli bir şekilde yetişmelerinin önemli olduğunu belirterek, “Sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkinlerini kavramaları amacıyla proje hayata geçirildi. Bugün ‘Bağımlılık’ konulu yarışmamızda dereceye giren yavrularımızı ödüllendireceğiz. Bağımlılıkla mücadelede en büyük görevlerden biri anne-baba ve öğretmenlerimize düşmektedir. İlimizde 200 bin öğrencimiz var. Çocuklarımızı hepsini başarılı kılmak için çalışıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından yarışmalarda birinci olan öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı