REKLAMI GEÇ

TEV’li öğrenciler kültür-sanat dergisi çıkardı

TEV’li öğrenciler kültür-sanat dergisi çıkardı

Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi öğrencileri “On iki otuz beş “ adında kültür-sanat dergisi çıkardı. Öğrenciler tarafından hazırlanan dergi, 2 ayda bir yayınlanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2019 Pazar, 10:14

Görsel sanatlar dersi öğretmeni Mehmet Selçuk ve öğrencilerinin oluşturduğu dergi; şiir, resim, karikatür, fotoğraf, öykü, deneme ve eleştiri yazılarından oluşuyor. Dergi renkli kuşe kağıt, 12 sayfa ve 500 adet olarak basıldı. İki ayda bir yayınlanacak olan derginin başyazısını yazan okul müdürü Fevzi Yetik: ” İnsanı insan yapan, üstün kılan nevi şahsına münhasır (özgün) kabiliyetlerle donatılmasıdır. TEV Anadolu Lisesi’nin nadide çiçeklerinin duygu ve düşünceleri ile yoğrulmuş olan “ On iki otuz beş “adlı kültür-sanat dergisini beğenilerinize sunmaktan büyük onur ve gurur duymaktayız. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerime şükranlarımı sunar, hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Dergiyi çıkarma nedenlerinin sanatın insan hayatını anlamlandırdığını, farklılaştırdığını, öğrencilerinin hayata başka bir gözle bakmalarına destek olduğunu dile getiren görsel sanatlar öğretmeni Mehmet Selçuk: ” Öğrencilerimizin Atatürk ilkelerine bağlı, yurtsever, vicdanlı, sanatsever ve bunun sonunda farkında bireyler olarak yetişmelerine destek olmak amacıyla bir dergi çıkardık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı