REKLAMI GEÇ

Denizli’de 188 binden fazla öğrenci için yarıyıl tatili başladı

Denizli’de 188 binden fazla öğrenci için yarıyıl tatili başladı

2022-23 eğitim yılı ilk dönemi, bugün çalan son zille birlikte tamamlandı. Denizli’de 188 bin 774 öğrenci ve 15 bin 473 öğretmen için yarıyıl tatili başladı. Vali Atik öğrencilere “kitap okuyun” tavsiyesi yaptı. Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, öğretmen, öğrenci ve velilere seslendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2023 Cuma, 13:45

Eğitim öğretim yarıyılının tamamlanması nedeniyle okullarda karne töreni düzenlendi. Öğrenciler, tatile çıkarken, Denizli Valisi Ali Fuat Atik, öğrencilere ara tatilinde kişisel ve sosyal gelişimi destekleyici etkinlikler yapmalarını önerdi, “Çok çalışıp çabaladınız, bir dönemi daha bitirdiniz. Şimdi, emeklerinizin karşılığını alma zamanı. Öğrencilerimize doya doya eğlenecekleri, bolca kitap okuyacakları keyifli bir tatil diliyor; geleceğimizi şekillendirme yolunda emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ise hem öğrenci, hem öğretmen hem de velilere seslendi, “2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nın birinci döneminin sonuna gelmiş bulunuyoruz. 23 Ocak-03 Şubat 2023 tarihleri arasında devam edecek olan yarıyıl tatili, öğrencilerimize hem dinlenme hem de ikinci dönemle ilgili planlamalarını yapma fırsatını verecektir. Tatil boyunca öğrencilerimiz kitap okuma, gezip görme gibi faaliyetlerle birlikte aileleri ve arkadaşlarıyla vakit geçireceklerdir. Okullarına zinde ve dinlenmiş olarak dönerek akademik ve sosyal başarılarının daha da yükselmesini sağlayacaklardır” dedi.
Denizli’de 188 bin 774 öğrenci ve 15 bin 473 öğretmen yarıyıl tatiline girdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı