REKLAMI GEÇ

423 okul müdür ve yardımcısının yeri değişti

423 okul müdür ve yardımcısının yeri değişti

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Görevlendirme Yönetmeliği kapsamında Denizli’de 423 okul müdürü ve müdür yardımcısının tercihleri doğrultusunda yerini değiştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2019 Çarşamba, 10:31

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yönetmelik kapsamında görevleri değişerek yeni görev yerlerinde görevlerine başlayan okul müdür ve müdür yardımcıları bir araya geldi.

Merkezefendi Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirilen toplantıya il milli eğitim müdürlüğü yöneticileri, 19 ilçe milli eğitim müdürü, yönetmelik kapsamında yer değiştiren okul müdürleri ile müdür yardımcıları katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı konuşmasında “Bizler sizlerle birlikte eğitim öğretim alanında bütün çalışmalarımızı en hızlı şekilde nasıl yapabiliriz, bunun gayreti içerisindeyiz. Her yıl milli eğitim müdürlüğü olarak ölçme ve değerlendirme birimimizle, değerli okul müdürü arkadaşlarımız ve 15 bin öğretmenimizle birlikte neler yaptığımızı masaya yatırıyoruz. Denizli’de nicelik anlamında çok mesafe kat ettik. Nitelik anlamında da başarılarımızla liderliğe oynuyoruz. Bunun mimarı da sizler, öğretmen arkadaşlar, okul aile birliklerimiz, velilerimiz ve ekip arkadaşlarımızdır” dedi.

Diğer taraftan Denizli’de LGS ‘de tam puan yapan 26 öğrencinin olduğunu da belirten Mahmut Oğuz, “Bütün toplantılarda dile getirdiğim gibi bizim önümüzde bir yol haritamız var. Bu yol haritamızı ekip arkadaşlarımızla birlikte 15 bin öğretmenimize anlattık. 2023 Vizyon Belgesini tüm eğitimciler olarak benimsemeliyiz. 1118 okul ve kurumumuzun tamamında bunu başarmalıyız. Bugüne kadar 285 civarı beceri atölyesi yaptık. Ayrıca 250 hayırseverimizin eğitime büyük katkıları oldu. 160 okulumuz hayırseverlerimiz tarafından anahtar teslimi yapılarak eğitime kazandırıldı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı