REKLAMI GEÇ

Eğitimci-veli işbirliği

Eğitimci-veli işbirliği

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bilgi evi ve kurs merkezlerinde eğitim alan öğrencilerin başarı çıtasını yükseltmek için eğitimciler tarafından ev ziyaretleri gerçekleştiriliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Şubat 2015 Salı, 14:55

Kentin 10 farklı bölgesinde faaliyet gösteren Denizli Büyükşehir Belediyesi bilgi evi ve kurs merkezlerinde görevli öğretmenler, ev ziyaretleri gerçekleştirerek, velilerle öğrencilerin durumunu değerlendiriyor, başarılarını artırabilmek için neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunuyor.

Ziyaretlerde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın bir mektubu da ailelere iletiliyor. Zolan, mektubunda özetle şunları kaydetti:
“Büyükşehir Belediyesi olarak, geleceğimiz olan çocuklarımıza ve şehrimize gece gündüz hizmet etmeye devam ediyoruz. Bugün sizi ziyarette bulunan öğretmenlerimiz; hem çocuklarımıza hem de Denizlimize daha faydalı olabilmek adına sizlerin görüş ve isteklerinizi bizlere iletecekler. Sizlerin düşünce ve talepleri bizler için çok önemli. Geleceğimizin temsilcileri olan çocuklarımızın ve Denizlimizin geleceği için yaptığımız ve yapacağımız çalışmalara verdiğiniz destek için sizlere çok teşekkür ediyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı