REKLAMI GEÇ

İmam hatip liselerindeki eğitim öğretim değerlendirildi

İmam hatip liselerindeki eğitim öğretim değerlendirildi

İl genelindeki imam hatip ortaokulları, Anadolu imam hatip liseleri ve çok programlı Anadolu imam hatip liselerindeki eğitim-öğretim, düzenlenen bir toplantıda ele alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2016 Perşembe, 12:33

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısına Din Öğretimi Şube Müdürü Şaban Altınsuyu ve imam hatip okullarının müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Eğitim-öğretim çalışmalarının amacına uygun bir biçimde yürütülmesini sağlamak, eğitimin her kademesinde ve her alanında kalitenin arttırılmasına yönelik çalışmaları ele almak, kurumlar arasındaki iletişim kanallarını geliştirmek, okullarımızdaki örnek uygulama ve projeleri paylaşmak, iyi uygulamaları tüm okullarımıza yaygınlaştırlmak için değerlendirme toplantılarını gerçekleştiriyoruz. Bu tarz toplantılar 2023 vizyonu çalışmalarımızda büyük önem arz etmektedir” dedi.

Toplantıda, Din Öğretimi Şube Müdürü Şaban Altınsuyu da, eğitim öğretim yılı boyunca yapılacak etkinlikler, yarışmalar ve öğrencilerin mesleki, akademik ve sosyal kültürel alanda becerilerinin geliştirilmesi için uygulanacak projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Yorumlar

MEHMET   -  Bağlantı 24 Kasım 2016, 16:08

ADALET MAH 1 TANE ORTAOKUL YOK AMA 4-5 TANE İMAM HATİP VAR İÇLERİ BOMBOŞ BİZ VELİLERİ SERVİSCİLERE KAZIKLATIYORLAR BAKALIM BI ÇOCUKLARIN VEBALLERİNİN HESABINI NASIL VERCEKLER

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı