REKLAMI GEÇ

Çok Programlı Anadolu liselerinin 3.572 öğrencisi var

Çok Programlı Anadolu liselerinin 3.572 öğrencisi var

Denizli’de 20 Çok Programlı Anadolu Meslek Lisesi bulunduğu, bu okullarda 3 bin 572 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2016 Cumartesi, 09:36

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, ildeki Çok Programlı Anadolu Meslek liselerinin müdürleri ile bir araya gelerek, genel durum hakkında değerlendirmeler de bulundu. Servergazi İMKB Kız Meslek Lisesi’ndeki toplantıya Şube Müdürü Azmi Koçoğlu ve ilimizde görevli çok programlı anadolu meslek lisesi müdürleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, toplantıda yaptığı konuşmada, Çok Programlı Anadolu Meslek liselerinin dinamik yapıları sayesinde ortaöğretiminde ihtiyaç duyulan alan ve dallarda birer can damarı niteliğinde olduğunu söyledi.

Denizli’de 20 Çok Programlı Anadolu Meslek Lises’nin bulunduğunu ifade eden Oğuz, bu okullarda 3 bin 572 öğrenci öğrenim gördüğünü, bu okulların tanıtımının öğrenci ve velilere çok iyi yapılması gerektiğini, bu gerçekleştiğinde öğrencilerin ikametlerinden çok uzakta bulunan okullara gitmek zorunda kalmayacağını sözlerine ekledi.

Çok Programlı Anadolu Meslek Liseleri; Anadolu Lisesi, çocuk gelişimi ve eğitimi alanı, elektrik elektronik alanı, ayakkabı ve saraciye teknolojisi alanı, muhasebe ve finansman alanı, giyim üretim teknolojileri alanı, bilişim teknolojileri alanı, imam hatip lisesi, Anadolu imam hatip lisesi, düz lise, pazarlama ve perakende alanı, gıda teknolojisi alanı, yiyecek içecek alanı olmak üzere 13 ayrı dalda eğitim öğretim veriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı