REKLAMI GEÇ

Denizli’ye 2 fen lisesi daha

Denizli’ye 2 fen lisesi daha

Denizli’ye iki fen lisesi daha… Denizli Anadolu Lisesi ve Babadağ’daki Ahmet Nazif Zorlu Anadolu Lisesi, fen lisesine dönüştürüldü. Bu düzenleme ile ildeki fen lisesi sayısı altıya yükseldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2016 Perşembe, 11:47

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yaptığı açıklamada, Pamukkale ilçesindeki Denizli Anadolu Lisesi ile Babadağ’daki Ahmet Nazif Zorlu Anadolu Lisesi’nin, valilik teklifi ve Milli Eğitim Bakanlığının onayı ile 2016-2017 öğretim yılından itibaren kademeli olarak fen lisesine dönüştürüleceğini belirtti.

150 ÖĞRENCİ ALINACAK
TEOG sınavına bu yıl giren 8.sınıf öğrencilerinin 2016-2017 eğitim öğretim yılında yeni açılacak fen liselerine tercih yapabileceğini bildiren Oğuz, Denizli Anadolu Lisesi’nin Denizli Fen Lisesi, Babadağ Ahmet Nazif Zorlu Anadolu Lisesi’nin de Babadağ Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesi olarak 150 öğrenciyle yeni dönemine başlayacaklarını kaydetti.

DENİZLİ’DEKİ FEN LİSELERİ
Yeni açılacak iki eğitim kurumuyla burlukte ildeki fen lisesi sayısı altıya yükselecek. Denizli’deki fen liseleri şunlar:
Merkezefendi Erbakır Fen Lisesi, MerkezefendiAydem Fen Lisesi, Çivril Şevkiye Özel Fen Lisesi, Tavas Ozay Gönlüm Fen Lisesi, Denizli Fen Lisesi ve Babadağ Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesi.

Yorumlar

dal mezunu   -  Bağlantı 16 Haziran 2016, 21:01

güzelimiz daldan ne istediniz?

ali kemal   -  Bağlantı 16 Haziran 2016, 16:46

Yazıklar olsun DAL’ı bu hale getirenlere!!

dal   -  Bağlantı 16 Haziran 2016, 13:52

ne istediniz göz bebeğimiz DAL’dan?!?!?!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı