REKLAMI GEÇ

Denizli’ye 3 lise kazandıran Zorlu Ailesi için vefa gecesi düzenlendi

Denizli’ye 3 lise kazandıran Zorlu Ailesi için vefa gecesi düzenlendi

Denizli Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Denizli’de eğitime verdikleri destek ve yaptırdıkları okullar ile büyük katkıları olan Zorlu Ailesi için vefa gecesi düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2019 Cuma, 15:55

Denizli Valiliği İle İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Denizli’de eğitime katkı sağlayan ve okul yaptıran hayırsever aileler için vefa gecesi düzenlemeye devam ediyor. Son olarak Denizli’ye ü3 lise kazandıran Zorlu Ailesi için vefa gecesi yapıldı.

Merkezefendi Belediyesi Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda düzenlenen geceye Zorlu ailesini temsilen Said Katrancı, Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Kaymakamı Dr.Adem Uslu, Babadağ Kaymakamı Hatice Cemre İncesu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, okul müdürleri, öğretmenler ve davetliler katıldı.

Merkezefendi Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi, Babadağ Hacı Mehmet Zorlu ÇPL ve Babadağ Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesini eğitime kazandıran Zorlu Ailesine hitaben hazırlanan sinevizyon gösterisi ile başlayan gecede, Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri müzik dinletisi yaparken aynı okuldan mezun ve akademik kariyer yapan öğrenci Sema Bozan duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz gecede yaptığı konuşmada, “Bizler eğitimciyiz. Eğitimci bir hamuru alıp ona şekil verendir. Bugün geleceğimize şekil vermemizde büyük katkıları olan başta hayırseverimiz Ahmet Nazif Zorlu’nun şahsında tüm hayırseverlerimize içtenlikle teşekkür ediyorum. Geleceğimize hayırseverlerimizin katkıları ile yön veriyoruz. İlimizde eğitim aşığı yüzlerce hayırseverimiz var. Hayırseverlerimizin yaptırdığı okullar, ilimize sadece nicelik olarak bir değer katmış olmuyor. Aynı zamanda nitelik olarak ta başarılara imza atılmasına imkân sağlıyor” dedi.

Zorlu ailesi daha önceki yıllarda Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi, Babadağ Hacı Mehmet Zorlu ÇPL ve Babadağ Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesi’ni yaptırmış ve eğitime kazandırmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı