REKLAMI GEÇ

Dijital İçerik Geliştirme Çalıştayı Yapıldı

Dijital İçerik Geliştirme Çalıştayı Yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonunun “Öğrenme Süreçlerinde Dijital İçerik ve Beceri Destekli Dönüşüm” teması kapsamında düzenlediği Dijital İçerik Geliştirme Çalıştayı Denizli’de yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Haziran 2019 Cuma, 15:59

2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde gerçekleştirilen “Öğrenme Süreçlerinde Dijital İçerik ve Beceri Destekli Dönüşüm” temalı çalıştay, Merkezefendi Belediyesi Bereketli Toplantı Salonu’nda yapıldı. Çalışyata İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, PAÜ Teknokent Müdürü Prof. Dr. İlhan Küçükkaplan, Denizli’de görevli bilişim ve elektrik-elektronik öğretmenleri ile Pamukkale Üniversitesi Eğitim ve Teknoloji Fakültesi’nden akademisyenler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz çalıştay açılışında yaptığı konuşmasında “Gerçekleştireceğimiz çalıştayda ilimiz genelinde dijital içerikler geliştirilmesi, dijital platformların öğrenme süreçlerine katılması, öğretmen yeterliliklerinin artırılması için önümüzdeki eğitim-öğretim yılına ait çalışma planı hazırlanması konuları üzerinde yoğunlaşacağız.  Bakanlığımız 2023 Eğitim Vizyon Belgesi ile eğitim açısından önemli ve bir o kadar değerli hedefler belirledi. Bizim buradaki rolümüz; 2023 Vizyon Belgesini en iyi şekilde anlamak, algılamak onu en iyi şekilde iller nezdinde uygulamak. Bunu yapabilmek için de 18 temadan oluşan başlıklarımız var” dedi.

“Denizli olarak eğitimde ön sıralardayız” da diyen İlMilli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Türkiye genelinde en fazla tam puan alan öğrenci sayısı olarak birinciyiz. 26 öğrencimiz tüm soruları doğru cevaplayarak tam puan aldı. Bugüne kadar her yıl hemen hemen LGS’de ve YKS’de ilk 3’lerin içerisinde yer aldık. Alan bazında mutlaka ilk 10’un içinde yer aldık. Çocuklarımızı geleceğe hazırlanmasında mükemmeliyeti hedefliyoruz. Onun için sizlerden beklentilerimiz çok yüksek. Donanımlı, bilgili, okuyan, araştıran, geleceğe yön verecek nesiller olan bu ülkenin yönetici gençlerini sizlerle birlikte yetiştirmek için çaba sarf ediyoruz” diye konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un konuşmasının ardından PAÜ Teknokent Müdürü Prof. Dr. İlhan Küçükkaplan “Dijital İçerik Geliştirme” konulu sunum yaptı. Çalıştay bitiminde katılımcılara anket uygulandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı