REKLAMI GEÇ

Duvarsız-sınırsız kütüphane

Duvarsız-sınırsız kütüphane

Merkezefendi Ayşe-Yusuf Batur Anaokulu, ‘Okuyan Çocuklar, Mutlu Nesiller’ projesini yaşatarak, Açık Hava Kütüphanesi oluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2018 Salı, 17:22

Merkezefendi Ayşe-Yusuf Batur Anaokulu, çocuklara kitap sevgisi kazandırmak, küçük çocukları kitapla tanıştırmak ve anne-babaları çocuklarıyla kaliteli zaman geçirme imkanı sağlamak için “Okuyan Çocuklar, Mutlu Nesiller” sloganı ile okul bahçelerinde duvarsız-sınırsız Açık Hava Kütüphanesi kurdu.

Oluşturulan kütüphanenin açılışını Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü gerçekleştirdi. Çocukların da heyecanlarıyla katıldığı açılışta, Kaymakam Görücü projeyi hazırlayanlara ve yürütenlere teşekkür ederek, kütüphanenin bilinçli ve okuyan bir nesil yetiştireceğine inandığı bu nedenle sayısının artırılmasına dikkat çekti.

Merkezefendi Ayşe-Yusuf Batur Anaokulu, çocuklara zengin öğrenme deneyimleri kazandırmanın yanında, kitap okuma sevgisi ve ilgisi kazandırarak, özgüvenli yaratıcı ve akademik başarısı yüksek çocuklar yetiştirmek adına, 2-7 Nisan tarihleri arasında tüm okul öncesi eğitim kurumlarını, öğrencilerini ve velilerini okullarında ağırlayacakları belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı