REKLAMI GEÇ

Eğitim Fakültesi personeli iletişimi öğreniyor

Eğitim Fakültesi personeli iletişimi öğreniyor

Pamukkale Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDREM) tarafından Eğitim Fakültesi çalışanlarına iletişim becerileri eğitimi veriliyor. Eğitimler 4 hafta sürecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2018 Perşembe, 15:02

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde idari ve yardımcı hizmetlerde çalışan personele yönelik iletişim becerileri eğitimi verilmeye başlandı. PDREM tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen eğitimin ilk gününe Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru da katıldı. Merkez Müdürü Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı öncülüğünde yapılan eğitimlerde Öğr. Gör. Deniz Küçüker ve Öğr. Gör. Işıl Özkılıç eğitmen olarak, Hilal Asena Özdemir ve Uğur Yiğit Karataş da yardımcı lider olarak görev alıyor.

Eğitimin sadece iş hayatında değil, özel hayatta da faydalı olacağını belirten Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru, eğitim programının verimli geçmesini temenni ederek, eğitimde emeği geçen PDREM müdürü ve ekibine teşekkür etti.

Eğitim ile ilgili bilgi veren PDREM Müdürü Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı, “Eğitim Fakültesi personeline yapılan İletişim Becerileri Eğitimine iki ayrı grupta 23 personel katılacak, eğitim dört hafta sürecek ve 8 oturum halinde yapılacak. Amacımız; güven yürüyüşü, grup resim etkinliği, farkındalık etkinliği, iletişim tarzları etkinliği gibi yaşantı ağırlıklı etkinlikler ile katılımcıların iletişim tarzını fark etmeleri, kendilerini geliştirmeleri ve olumlu yönde değişmelerini sağlamaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı