REKLAMI GEÇ

Eğitimde 2023 toplantıları tamamlandı

Eğitimde 2023 toplantıları tamamlandı

Honaz’da başlatılan 2019-2020 eğitim öğretim yılı 2023 Eğitim Vizyonu değerlendirme ve planlama toplantıları, Merkezefendi ve Pamukkale’de görevli okul-kurum müdürlerinin katılımı ile tamamlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2019 Perşembe, 12:00

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkzefendi sınırlarında bulunan okul ve kurumların müdürleri ile Barbaros Kız İmam Hatip Lisesi’nde, Pamukkale’de görevli okul-kurum müdürleri ile Pamukkale Halk Eğitim merkezi toplantı salonunda bir araya geldi.

2023 Türkiye’sinde Denizli’nin geldiği nokta ile bu vizyonun en değerli halkası olması için verimli bir yılı geride bıraktıklarını söyleyen Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “İlçelerimizde eğitim yöneticilerimiz ile değerledirmeler yaptık. Yöneticilerimizi ve öğretmenlerimizi ilimizin her bir köşesinde eğitim adına geleceğimiz adına önemli çalışmalara imza attılar. Gittiğimiz ilçelerde de bunları yakından gördük. Her bir mesai arkadaşıma teşekkürlerimiz iletiyorum. 2023 Eğitim Vizyonu bakanımız tarafından 2018 Ekim ayında açıklanmasının ardından yaklaşık bir yıl geçti. Geçen bir yıllık sürede Denizli olarak büyük yol kat ettik. Geldiğimiz noktayı daha da ileri taşımak için yeni eğitim öğretim yılı planlamalarımızı yaptık. 2023 Eğitim Vizyonumuzda belirlenen hedefler doğrultusunda okul öncesinden tutunda mesleki eğitime kadar çalışmalarımız sıkı bir şekilde devam ediyor. İlimiz eğitimde marka bir şehir. 2023 yılına geldiğimizde de oluşturduğumuz güçlü alt yapı sayesinde marka şehir olmaya devam edecektir. Buradan velilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, hayırseverlerimize, öğretmenlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı