REKLAMI GEÇ

Eğitime hayırsever desteği

Eğitime hayırsever desteği

Denizli’nin, Çal İlçesi’ne bağlı Belevi Köyü’nde, ilk kez bir okul, hayırsever desteği ile yapılıyor. İşadamı Halil Uzun, 650 bin TL’ye malolacak okul için 300 bin TL’lik katkıda bulundu.

/ DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2009 Çarşamba, 19:04

Eğitime hayırseverler tarafından yapılan desteğin bir yenisi daha, bugün imzalanan protokolle devam etti. Hayırsever İşadamı Halil Uzun, Denizli’nin Çal İlçesi’nin Belevi Köyü’nde, Halil Uzun İlköğretim Okulu yapımı için 300 bin TL katkıda bulundu.Valilik makamında gerçekleştirilen protokol törenine Vali Yavuz Erkmen, Hayırsever İşadamı Halil Uzun, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Çal Kaymakamı Hakan Ezgi ve davetliler katıldı.Vali Yavuz Erkmen, Denizli’de eğitim ve sağlık alanında hayırseverlerin desteğinin her geçen gün arttığını, bu yardımlardan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Hayırsever İşadamı Halil Uzun’a yaptığı yardımdan dolayı teşekkür eden Vali Erkmen, “Çal İlçesi Belevi Köyü’nde yapılacak olan okula, hayırseverimiz 300 bin TL yardımda bulunuyor. İnsanların kendi gücü oranında katkı vermesi çok önemli. Yapılan yardımların hepsini takdirle karşılıyoruz” dedi.

Hayırsever İşadamı Halil Uzun, doğduğu köye okul yaptırmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, gelecek nesillere hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından Halil Uzun İlköğretim Okulu protokolü Vali Yavuz Erkmen ile Hayırsever İşadamı Halil Uzun arasında imzalandı. Çal’da ilk kez, bir okul hayırsever desteği ile yapılıyor. Çal Belevi Halil Uzun İlköğretim Okulu, bodrum+zemin+2 kat ve 8 derslikli olacak. 1260 metrekare  alana yapılacak ve 650 bin TL’ye mal olacak okulun yapımında hayırsever, 300 bin TL katkıda bulunacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı