REKLAMI GEÇ

Ekpen Tekstil’den eğitime destek

Ekpen Tekstil’den eğitime destek

Sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer almayı görev bilen Ekpen Tekstil, eğitime verdiği önemi ihtiyaç sahibi okullara yönelik destek projeleri ile ortaya koyuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2018 Cuma, 12:42

Ekpen Tekstil, Denizli Ateşböceği Derneği ile işbirliği yaparak “Köyde sanat var” projesi kapsamında Denizli Tavas İlçesi Gümüşdere Köyü İlkokulu’ndaki yenileme çalışmalarında destek verdi. Proje kapsamında eksik ekipmanlar tamamlandı, bir anasınıfı, bir sinema salonu ve bir hobi odası okulun öğrencileriyle birlikte yenilendi. Eğitim aldıkları mekanların yenilenmesine katkı sağlayan öğrenciler çağdaş, kaliteli ve sağlıklı mekanlara kavuştu.

Şehir dışındaki okulların ihtiyaçlarına da duyarsız kalamayan Ekpen Tekstil, Manisa Sarıgöl’deki Çakmakçı İlkokulu 4. Sınıfının eksikliklerinin tamamlanması ve sınıfın yenilenmesine de destek verdi. İhtiyaçlar giderildikten sonra, sınıfın boyası yapıldı, zemine parke döşendi. Sınıfta bulunan dolapların onarımı yapıldı. Yaşları gereği daha sık hareket etme ihtiyacı içinde olan öğrenciler için uygun ortamlar hazırlandı. Çocukların yaşlarına uygun kitaplar alınarak, bir kütüphane oluşturuldu.
Ekpen Tekstil yöneticileri, “Sorgulayan ve düşünen bir toplum için, her yaştaki çocuk her türlü eğitici materyale ulaşabilmeli ve bunlardan yararlanabilmelidir. Bu amaca katkı sunacak her proje bizim için önemlidir. Geleceğimiz olan çocuklarımızın yaşamla bağ kurdukları en önemli yıllarının daha verimli ortamlarda geçmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı