REKLAMI GEÇ

El emeklerini lösemili hastalara bağışladılar

El emeklerini lösemili hastalara bağışladılar

Denizli Arif Yalınkaya İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri, anlamlı bir bağışa imza attılar. Öğrenciler kendi tasarladıkları takıları satarak elde ettikleri paraları, Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) bağışladılar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2019 Perşembe, 13:01

Arif Yalınkaya İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri kendi tasarladıkları takılardan elde ettikleri geliri Lösemili Çocuklar Vakfı’na bağışlayarak, örnek bir çalışmaya imza attılar. Sınıf öğretmenleri Ayşe Akan’ın gözetiminde takılar tasarlayan öğrenciler, takılardan elde edilen geliri LÖSEV’e gönderdi.

Öğretmen Ayşe Akan, ‘’Yardımlaşma bizin en önemli değerlerimizden. Çocuklarım küçük elleri büyük düşünceleriyle ele emeği takılar yaptılar. Yaklaşık 1 ay boyunca büyük heyecanla çalıştılar. Bütün okulu gezip öğretmen ve öğrencilerden bu projemize destek istediler. Bugün kazandıkları parayı LÖSEV’e bağışladılar. Geleceğimizin ışığı olan çocuklarımız yavrularımız solmasın. Kimsenin dünyası kararmasın. Herkes hayat telaşı deyip koştururken, bir çocuğun görebildiği tek yer hastane penceresi olmasın diye çalışıyoruz’’dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı