REKLAMI GEÇ

Erbakır Fen Liseli, Matematik’te Dünya Şampiyonu

Erbakır Fen Liseli, Matematik’te Dünya Şampiyonu

Kanada Waterloo Üniversitesi Matematik Bölümü tarafından hazırlanan CEMC Cayley Matematik sınavında Erbakır Fen Lisesi öğrencileri, hem bireysel ve hem de okul sıralamasında dünya birincisi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2019 Cuma, 13:25

Erbakır Fen Lisesi, Kanada Waterloo Üniversitesi Matematik Bölümü tarafından hazırlanan CEMC Cayley Matematik sınavından dünya birincisi olarak döndü. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, hem bireysel ve hem de okul sıralanasında birinciliği alan öğrenciler Mehmet Koca, Ceyda Özdemir, Zeynep Özgür, Zeynep Özdemir, Ahmet Yiğit Korkut, Veli Yasin Yörük ve Azra İrem Atalay’ı öğretmenleri ile birlikte makamında ağırladı.

Oğuz “Erbakır Fen Lisemiz ilimizin marka bir okuludur. Önceki yıllarda olduğu gibi şimdi de elde ettiği başarılarla ismini ilimize, ülkemize ve dünyaya duyurmaktadır. Şampiyon öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum. Eğitim hayatlarında çok daha önemli başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyorum. Şunu da vurgulamak istiyorum eğitim-öğretimde en önemli unsurlar öğretmendir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimizin özverili ve gayretli çalışmaları ile ilimiz eğitimin her alanında başarılı ve marka bir şehir olmuştur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı