REKLAMI GEÇ

Erdoğan, promosyonda başarıyı anlattı

Erdoğan, promosyonda başarıyı anlattı

Türk Eğitim-Sen Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan, kamu çalışanlarına ödenen promosyon anlaşmasında önemli bir başarıya imza attıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2018 Perşembe, 14:14

Türk Eğitim-Sen (TES) Şube Başkanı Emre Erdoğan, eğitim çalışanlarına ödenecek promosyonlar hakkında açıklama yaptı.

Promosyonların 2007/21 sayılı genelgeyle düzenlendiğini belirten Erdoğan, “Genelgeye göre, ‘Komisyon, kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili biriminin harcama yetkilisinin başkanlığında söz konusu birimde görev yapan toplam personelin %10’un sendikalı olması halinde yetkili sendikada bir üye ile merkez teşkilatında üst yönetici, taşra teşkilatında ise o birimin bağlı bulunduğu 1 üst amir tarafından ilgili birimde görev yapanlar arasından seçilecek bir üyeden oluşacaktır. Yetkili sendikadan üye bulunmadığı durumlarda üçüncü üye ilgili birimde görev yapan personel arasından harcama yetkilisi tarafından seçilecektir. Protokol, komisyon tarafından belirlenen banka ile harcama yetkilisi tarafından imzalanacaktır’ hükmü yer almaktadır” dedi.

Promosyon anlaşmasında yetkili sendika Eğitim-Bir-Sen’den başarılı olduklarını kaydeden Erdoğan, “Tavas’ta ve Denizli merkezde görev yapan eğitim çalışanlarının sayısı nedir? Yine Tavas’ta ve Denizli merkezde görev yapan eğitim çalışanlarının 2016 tarihinden itibaren aldıkları promosyon miktarları ne kadardır? Tavas’ta yetkili olan Türk Eğitim-Sen’in imzaladığı promosyon anlaşmasındaki kişi sayıları ve alınan ücret incelendiğinde, Denizli’de yetkili olan Eğitim Bir-Sen’in imzaladığı promosyon anlaşmasındaki kişi sayısının çok daha fazla olduğu halde alınan ücretin daha az olduğu net olarak görülecektir. Takdiri kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı