REKLAMI GEÇ

Formasyonda öğrenci sınırlaması kaldırıldı

Formasyonda öğrenci sınırlaması kaldırıldı

Pamukkale Üniversitesi’nde öğrenciler formasyon mücadelesini kazandı. Türkiye Gençlik Birliği üyeleri tarafından başlatılan imza kampanyasında binlerce imza toplandı, rektörlük ve dekanlık ile yapılan görüşmelerde de formasyonda öğrenci sınırlaması kaldırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2015 Salı, 09:50

Pamukkale Üniversitesi formasyon kontenjanı olarak 100 öğrencinin alınacağının açıklanmasının ardından Türkiye Gençlik Birliği üyeleri tarafından başlatılan mücadele sonuç getirdi.

Üniversitede imza kampanyası başlatan ve büyük oranda destek bulan Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, imzalar ile birlikte önce rektörlük, ardından da Eğitim Fakültesi Dekanlığı ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Başlattıkları mücadeleyi başarıyla tamamlayan öğrenciler, formasyonda sınırın kaldırılmasını sağladı. Türkiye Gençlik Birliği üyeleri, yaptıkları görüşmelerin ardından formasyonda kontenjan sınırı konulmamasını sağladıklarını ve öğrencilerin taleplerinin üniversite senatosuna bildirilmesine karar verildiğini açıkladı.
TGB üyeleri, “Toplandığımız dilekçeler ve yaptığımız görüşmeler sonuç vermiş bulunmaktadır. Bu sonuç tüm öğrencilerin en büyük kazanımıdır” dedi.

Yorumlar

abcde   -  Bağlantı 1 Aralık 2015, 17:03

400 bin kişi kpss ye giriyor hala daha formasyon almak istiyorlar,alıp ne yapacaksınız işsiz öğretmen olmak çok mu hoşunuza gidecek çıkmış birde zafer diyorlar bırakın bu işleri.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı