REKLAMI GEÇ

Gelmeyene takdir teşekkür yok

Gelmeyene takdir teşekkür yok

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin okula devamını sağlayabilmek adına yeni bir uygulama başlattı. Ülke genelindeki eş zamanlı uygulamaya göre okula mazeretsiz 5 günden fazla gelemeyen ya da geç gelmeyi alışkanlık edinenlere takdir ve teşekkür yok.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2018 Pazartesi, 13:33

2018-2019 Yılı Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasıyla birlikte yeni bir eğitim yılı maratonu başladı. Bununla birlikte Milli Eğitim Bakanlığı yeni dönemde yeni kurallar getirdi.

Öğrencilerin okuldan kaçmaları ya da bitmek bilmeyen “geç kalma” mazeretlerine çözüm bulunmaya çalışıldı. Buna göre okula 5 gün mazeretsiz gelmeyen başarılı bir öğrenci dahi olsa teşekkür ya da takdir belgesi alamayacak.

Bu kurala sabah derse geç kalmak da dahil oldu. Öğrenci öğretmenden sonra sınıfa girdiğinde mazeretsiz yarım gün yok sayılacak.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün talimatıyla uygulamaya giren kural Denizli’de bugün eğitime başlayan tüm okullarda müdürler tarafından öğrencilere bildirildi.

Yorumlar

MEHMET   -  Bağlantı 17 Eylül 2018, 17:55

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İLK ÖNCE SERVİSLERİ DÜZENE KOYSUN ONDAN SONRA TEŞEKKÜRÜ TAKDİRİ VERMEYECEĞİM DESİN SERVİSLER 2 SERVİS YAPACAGIZ DİYE ÇOCUKLAR GEÇ KALIYOR VE YOK YAZILIYOR HEM SERVİSİ SEÇME HAKKIMIZ YOK HEMDE ÇOÇUKLAR MADUR OLUYOR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı