REKLAMI GEÇ

Halk eğitim kursları yeniden başladı

Halk eğitim kursları yeniden başladı

Koronavirüs sürecinde faaliyetlerine ara verilen Halk Eğitimi Merkezleri, Haziran ayı itibari ile çalışmalarına tekrar başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2020 Perşembe, 15:49

7‘den 70’e toplumun tüm kesimine örgün eğitim kapsamında çeşitli kurslarla hizmet veren Halk Eğitimi Merkezleri kapılarını vatandaşlara yeniden açtı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, 19 ilçede faaliyetlerini sürdüren halk eğitimi merkezlerinin müdürleri ile yeni sürece ilişkin değerlendirme toplantısı düzenledi.

Toplantıya Şube Müdürü Fikret Sarısoy ve halk eğitimi merkezi müdürleri katıldı.

Halk eğitimi merkezlerindeki pandemi dolayısıyla tamamlanamayan kursların kaldığı yerden devam edeceğini belirten Oğuz, “Dünya’nın ve ülkemizin içinde bulunduğu salgın nedeniyle tüm eğitim-öğretim faaliyetleri durdurulmuştu. Normalleşme süreci kapsamında halk eğitimi merkezlerimiz de 8 Haziran itibari ile faaliyetlerine başladı. Bu süreçte tamamlanamayan kurslarımız kaldığı yerden devam ediyor. Aynı zamanda yeni açılacak kurslarımız tekrar planlandı. Hiçbir kursiyerimizin mağduriyet yaşamaması adına planlamalar yapıldı. Kursiyerlerimizin sağlığı için de kurslarda maske, mesafe ve temizlik kurallarını özenle uyuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı