REKLAMI GEÇ

Hayırsever Akman’dan eğitime destek

Hayırsever Akman’dan eğitime destek

Eğitime 500 bin lira katkı sağlayan Hayırsever İşadamı Mehmet Akman 23 Nisan Anaokulu’nun isim hakkını devraldı. 23 Nisan Anaokulu’nun adı, 23 Nisan Mehmet-Eşe Akman Anaokulu olarak değiştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2016 Perşembe, 11:20

Hayırsever İşadamı Mehmet Akman eğitime 500 bin lira katkı sağladı. Valilik makamında düzenlenen protokol imza törenine, Vali Şükrü Kocatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Hayırsever İşadamı Mehmet Akman ile eşi Eşe Akman katıldı.

denizli-mehmet-akman-23-nisan-anaokulu-ic-1

Törende konuşan Hayırsever İşadamı Mehmet Akman, “Allah hayrımızı kabul etsin. Okulumuzda vatanımıza hayırlı çocuklar yetişsin. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Merkezefendi’nin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 23 Nisan Anaokulu’na 23 Nisan Mehmet-Eşe Akman Anaokulu isminin verildiğini söyleyen Vali Şükrü Kocatepe, “Okulumuz 1999 yılında yapılmış eski bir okul olmasına rağmen Sayın Hayırseverimiz Mehmet Akman Beyefendi isim hakkını 500 bin liralık katkıda bulunarak devralmış oldular. Milli Eğitimimize yaptıkları bu katkıdan dolayı ben kendilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

FİZİKİ BAKIMDAN DA YETERSİZ SINIF VE OKULLARIMIZ VAR

Denizli’nin eğitim konusunda başarılı olduğunu belirten Kocatepe, “Bu başarının sürdürülebilir hale gelmesi ve kalıcı olması amacıyla mutlaka fiziki şartların da aynı gelişmeye uygun olması gerekiyor. Okullarımızın fiziki yapılarının iyileştirme çalışmaları hızla devam ediyor. Şu anda 50 ila 70 öğrenci mevcudu olan ve fiziki bakımdan da yetersiz sınıf ve okullarımız var. Bunları yenilememiz ve modernize etmemiz gerekiyor. Dolayısıyla hem genel bütçe imkânları hem de hayırseverimizin katkılarını bir araya getirerek bu eğitim öğretim yuvalarımızın çağdaş görünümünü muhafaza etmeye veya çağdaş görünüme kavuşturmaya çaba gösteriyoruz” diye konuştu.

denizli-mehmet-akman-23-nisan-anaokulu-ic

Konuşmaların ardından protokol Vali Şükrü Kocatepe ve Hayırsever İşadamı Mehmet Akman tarafından imzalandı. Merkezefendi ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bulunan 4 derslikli 23 Nisan Mehmet-Eşe Akman Anaokulu’nda 140 öğrenci eğitim görüyor.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı