REKLAMI GEÇ

Hayırseverden Çameli’ye destek

Hayırseverden Çameli’ye destek

Denizli ekonomisine su ürünleri üretimi ile önemli katkı sağlayan Hayırsever İşadamı Mustafa Özpek, eğitime daha önce verdiği desteklere bir yenisini daha ekledi. Çameli Anadolu Lisesi’nde eğitim öğretim gören öğrencilerin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet vermesi planlanan kantini yaptıracak olan Hayırsever İşadamı, 100.000 TL’ye mal olacak binanın protokolünü Valilikte düzenlenen törenle imzaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2015 Pazartesi, 16:39

Valilik’te düzenlenen protokol imza törenine, Vali Şükrü Kocatepe, Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Milli Eğitim müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever İşadamı Mustafa Özpek ile oğulları Yasin ve Osman Özpek katıldı.

Protokol töreninde konuşan Vali Şükrü Kocatepe, Hayırsever İşadamı Mustafa Özpek’e yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ederek, “Hayırsever Mustafa Özpek, Çameli Anadolu Lisesi’nde eğitim öğretim gören öğrencilerimizin sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet verecek olan kantin binasını yapacak. Kendileri daha önce Hayırseverler Ortaokuluna bir derslik ile katılmışlardı. Yine İşadamları EML’ye katkıları olmuştu. Şimdi de Çameli Anadolu Lisesi’ne katkıda bulunuyorlar” dedi.

Konuşmaların ardından Çameli Anadolu Lisesi Kantin yapım protokolü Vali Şükrü Kocatepe, Hayırsever İşadamı Mustafa Özpek ve diğer katılımcılar tarafından imzalandı. Tek katlı planlanan kantin, 115 metrekareden oluşacak ve 100 bin TL.ye mal olacak.

denizli-mustafa-ozpek-egitime-destek-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı