REKLAMI GEÇ

Hayırseverlerden eğitime destek

Hayırseverlerden eğitime destek

Yedeks Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin sahipleri Seyfi ve Yavuz Başer kardeşler, Merkezefendi’nin Göveçlik Mahallesi’nde, Hatipzade Veli Başer Anadolu İmam Hatip Lisesi yaptıracak.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 4 Eylül 2014 Perşembe, 16:49

Vali Abdülkadir Demir, 2014 yılının 6. okul protokolünü İşadamı Seyfi Başer ile imzaladı. Valilik makamındaki imza törenine Hayırsever İşadamı Seyfi Başer, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da hazır bulundu.

Daha önce Ayşe Mürüvvet Başer İmamhatip Okulu ve Ekrem Başer İlkokulu’nu yaptıran İşadamı bu kez büyük dedelerinin adını taşıyacakHatipzade Veli Başer Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin Göveçlik Mahallesi’nde yaptıracak.
Gelecek için en ideal yatırımın gençlerin eğitimi olduğu belirten İşadamı Seyfi Başer, “Donanımlı, iyi yetişmiş bireylere ihtiyaç var. Biz bu hedef uğruna gençlerimiz için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Denizli’nin hayırseverler bakımından çok şanslı bir il olduğunu belirten Vali Abdülkadir Demir, “2013 yılında 11 milyon 550 bin TL yatırım yapılmıştı. 2014 yılında hayırseverlerin eğitim yatırımları 7 milyon liraya ulaştı. 6. protokolümüzü imzalıyoruz” dedi.

Hatipzade Veli Başer Anadolu İmam Hatip Lisesi, 1 milyon 500 bin TL’ye mal olacak. 10 bin 127 metrekarelik alana inşa edilecek olan 24 derslikli lise, 2015-2016 eğitim öğretim döneminde açılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı