REKLAMI GEÇ

Hayırseverlere plaket

Hayırseverlere plaket

Merkezefendi Barbaros Kız İmam Hatip Lisesi Kız Öğrenci Pansiyonu yapımında katkıda bulunan hayırseverlere düzenlenen programla teşekkür plaketi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2015 Cumartesi, 09:33

Barbaros Kız İmam Hatip Lisesi Öğrenci Pansiyonu yemekhanesinde gerçekleştirilen plaket törenine Vali Şükrü Kocatepe, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Şubaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör, İl Müftüsü Mehmet Aşık, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altun, 22. ve 23. Dönem Denizli Milletvekili Salih Erdoğan, pansiyon yapımına katkıda bulunan hayırseverler, okul idareci ve öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.

Plaket törenine katılan misafirlere pansiyonda verilen yemeğin ardından Diyanet Eğitim Merkezi Camii İmam Hatibi Zülfikar Yılmaz’ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda söz alan Denizli İmam Hatip Öğrencileri Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Tekinkaya, 2013 yılında temeli atılan pansiyonun 13 ayda tamamlandığını söyledi.

milli_egitim_hayirsever_plaket_ic

Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da Denizli’nin hayırseverler şehri olduğunu belirterek, göreve geldiklerinden bu güne kadar 35 protokol imzaladıklarını ifade etti.

Denizli’nin eğitim rakamlarına ilişkin bilgiler de veren Oğuz, 183.500 öğrenci ile 13 bin öğretmenin bulunduğunu kaydetti. Oğuz, “Yaklaşık 39 inşaatımızdan 27’si ihaleye çıktı. Bunlardan 5’i imam hatip ortaokulu ve lisesidir. İlimizde bulunan 45 imam hatip okulundan 26 tanesi ortaokuldur” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Şükrü Kocatepe ilçe belediye başkanları ve hayırseverlere katkılarından dolayı plaket verdi.

216 öğrenci kapasiteli olan Merkezefendi Barbaros Kız İmam Hatip Lisesi Kız Öğrenci Pansiyonu dernek tarafından kısa sürede tamamlanarak 2014 yılında eğitim öğretime açılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı