REKLAMI GEÇ

Hazar, Atay, Cacabey, Algan, Safinaz ve Yukotek’e destek

Hazar, Atay, Cacabey, Algan, Safinaz ve Yukotek’e destek

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Teknofest 2019’a katılan, yerli ve milli teknolojiler üzerine çalışmalar gerçekleştiren Hazar, Atay, Cacabey, Algan, Safinaz Yollarda ve Yukotek takımlarının danışmanları ve üyeleri ile düzenlenen yemekte bir araya geldi ve çalışmaları için desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2019 Çarşamba, 09:33

Takım liderleri ve üyeleriyle Sosyal Tesisler Konukevi Restoranı’nda yapılan yemeğe, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Osman Çiftçi, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, PAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı, Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, PAÜ Yönetim Kurulu Üyeleri, Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Teknokent Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Sekreter Yardımcısı Zeyno Uçkun, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Halil Tekin, Rektörlük Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Büşra Kırmızıoğlu, Teknofest 2019 yarışmalarında Pamukkale Üniversitesi’ni başarıyla temsil eden Hazar, Atay, Cacabey, Algan, Safinaz Yollarda, Yukotek takımlarının danışman ve üyeleri, Pamukkale Üniversitesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni’nde görev alan öğrenciler katıldı.

Yemekte, tüm takımların çabalarının kendileri için değerli olduğunu hatırlatan ve böyle bir yemekte takım üyelerini bir araya getirmek istediğini ifade ederek konuşmasına başlayan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, takımların aynı şevkle çalışarak bu yıl elde edilen başarıların önümüzdeki yıl da artacağına olan inancını dile getirdi.

Takımlara verilen kurumsal desteğin bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra devam edeceğini hatırlatan Rektör Prof. Dr. Bağ, yeni akademik yılda verilecek destek miktarında geçen akademik yıla göre artış yaşanacağını müjdeledi. Takımların ihtiyaç duydukları malzemelerin temini konusunda Üniversite Yönetimi olarak her zaman desteğe hazır olduklarına değinen Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, öğrencilerin sponsor arayışına girmeden çalışmalarına devam etmelerini istedi. Teknofest’te yarışan tüm takımların başarılı olduklarına değinen Rektör Prof. Dr. Bağ, yarışmaya katılan her takımın yaptığı çalışmaların öncelikli olarak yerli ve milli teknolojiler anlamında ülkemizin ciddi mesafe kat etmesine katkı sağladığını belirtti.

Yemekte ayrıca 4. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı (ISIF’19)’dan 1 altın 2 bronz madalya ile dönen Tavas Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Koluman ve Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Arzum Işıtan projelerde görev alan öğrenciler ile birlikte yaptıkları çalışmaları ve proje hedeflerini anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı