REKLAMI GEÇ

HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER

HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER

Eğitim İş Denizli Şubesi bir ilke daha imza attı. Sendika üyelerinin çocukları için sinema günleri etkinliği başlattı. Ücretsiz olan bu etkinlik, her ay düzenli olarak gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2015 Pazartesi, 09:46

Eğitim iş Sendikası Denizli Şubesi’nin sinema günleri etkinliğinin ilki 14 Mart Cumartesi günü gerçekleştirildi. Yaşları 6 ile 11 arasında değişen yaklaşık 15 çocuk hem macera ve heyecan dolu bir yolculuğa çıktı, hem de film sonrası rehber öğretmen Ayşegül Balım ile paylaşmanın güzelliği, yardımseverlik ve arkadaşlığın önemi üzerine faydalı bir sohbet gerçekleştirdi. Sinema gösterimi sonrasında çocuklara yaşlarına uygun düzeyde kitaplar da hediye edildi.

Eğitim İş basın-Yayın Sekreteri Peral Kurt, ayda bir kez gerçekleştirmeyi planladıkları etkinlikle kapsamında eğlenceli atölye çalışmaları da yapmayı planladıklarını belirterek, “Daha öncesinde Denizli Eğitim İş olarak Kitapla Buluşma adı altında kitap okuma günleri düzenleyen sendikamız şimdi de çocuklarla bir araya gelerek onlara farklı bakış açıları sunmaya çalışıyor. Çocuklara yönelik farklı atölye etkinlikleri ile de renklendireceğimiz sinema günlerimiz devam edecek. Tamamen ücretsiz olan etkinliğimiz ile çocuklarımıza yeni arkadaşlıklar kurma olanakları sunarak aynı zamanda onların sosyalleşme sürecine de katkıda bulunmayı hedefliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı