REKLAMI GEÇ

“HEZARFEN DENİZLİ PROJESİ” İMZALANDI

“HEZARFEN DENİZLİ PROJESİ” İMZALANDI

Türk Patent Enstitüsü, Pamukkale Üniversitesi ve KOSGEB işbirliğiyle oluşturulan “Hezarfen Denizli Projesi” protokolü imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Haziran 2015 Salı, 15:26

Tekstil sektöründe faaliyet gösteren Kobilere tasarım geliştirme ve sınai mülkiyet haklarının etkin kullanımı konusunda danışmanlık ve eğitimler verilmesinin yanı sıra Kobilerin ürün, süreç ve teknoloji inovasyonu yeteneklerini geliştirmek amacıyla oluşturulan “Hezarfen Denizli Projesi’nin açılış toplantısı, Pamukkale Teknokent’te gerçekleşti.

Toplantıya Vali Yardımcısı Erol Türkmen, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Türk Patent Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkan Yardımcısı Yusuf Keskin, oda başkanları, firma temsilcileri ile davetliler katıldı.

ic-1

Açılış konuşmalarının ardından tekstil sektöründe faaliyet gösteren Kobilerin yenilikçi teknolojileri ve tasarımı kullanarak hedeflerine ulaşmasında yardımcı olmak, ulusal ve uluslararası alanlarda rekabet güçlerini geliştirmek amacıyla Hezarfen Denizli Projesi’nin uygulanmasına dair işbirliği protokol imza törenine geçildi.

Protokolü Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Türk Patent Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkan Yardımcısı Yusuf Keskin imzaladılar.

Türk Patent Enstitüsü veri tabanlarının taranması neticesinde patent, faydalı model, marka ve endüstriyel tasarım dallarında en fazla başvuru yapan, Denizli’de ilk üç içerisinde yer alan kişi ve firmalar ile coğrafi işaret tescili yapan kurum ve kuruluşlara ödülleri verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı