REKLAMI GEÇ

Honaz’daki okullarda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi zorunlu ders oldu!

Honaz’daki okullarda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi zorunlu ders oldu!

Honaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okul idarecilerine geçtiği resmi yazıda tüm öğrencilere 15 Temmuz Demokrasi Zaferi etkinliği ve bilgilendirmesinin gerçekleştirilmesini zorunlu hale getirdi. Yazıda, ispat için etkinliklerden fotoğraf ve tutanak isteniyor!

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ekim 2016 Cuma, 11:41

Hain terör örgütü FETÖ’nün 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği kanlı darbe girişimi ile ilgili ülke genelinde toplumun aydınlatılmasına yönelik çalışmalar sürüyor. Özellikle canını siper eden vatansever kahramanlıklarıyla engellenen kanlı girişim, bu yönüyle 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma günü olarak ilan edilmişti.

denizli-egitim-is-kadem-ozbay-honaz-talimatina-tepki-anons

Ancak, Honaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden okul idarecilerine gönderilen bir yazılı talimat, özellikle kafalarda ‘Bu nasıl demokrasi?’ sorusunun oluşmasına neden oldu. Keza okul idarecilerine gönderilen 29 Eylül 2016 tarihli yazıda; 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Günü için tüm öğrencilere etkinlik ve bilgilendirme yapılması adeta zorunlu ders haline getiriliyor.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Osman Duran imzalı yazıda, bütün sınıf, şube ve kursiyer gruplarına ‘demokrasi zaferi ve şehitleri ile ilgili etkinlik ve bilgilendirme yapılması gerekliliğini öneriden çok ‘yapılacaktır’ ibaresiyle iletiyor.

Yazının bitiminde ise ‘zorunlu demokrasi’ talimatının yerine getirilip getirilmediğinin de fotoğraflar ve tutanaklarla belgelenmesi isteniyor.

denizli-honazdaki-okullarda-15-temmuz-zorunlu-ders-oldu-1CIA YAZIŞMALARI GİBİ
Ayrıca Denizlihaber.com’a ulaştırılan belgenin üzerinde çaprazlama olarak gri şekilde yazılmış “Confidential”, yani İngilizce ‘Gizli” ibaresi dikkat çekiyor. Belgenin üzerindeki İngilizce ifade, başta CIA olmak üzere dünyanın güçlü istihbarat servislerinin internet ortamındaki gizli yazışmalarını anımsatıyor.

Yorumlar

dar   -  Bağlantı 7 Ekim 2016, 15:13

BU ülkede demokrasi falan yok. Var diyen izah etsin. Nereden bakarsan tutarsızlık.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı