REKLAMI GEÇ

İbrahim Cinkaya SBL halı sahaya kavuştu

İbrahim Cinkaya SBL halı sahaya kavuştu

İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi (SBL), Merkezefendi Belediyesi’nin katkılarıyla halı sahaya kavuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2015 Cumartesi, 11:53

İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’nde TÜBİTAK Bilim Fuarı ile birlikte halı sahanın açılışı yapıldı. Açılış törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Şubaşıoğlu, öğretmenler, öğrenciler ve okul idarecileri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, törende yaptığı konuşmada, “Yapılan hizmetlerin hepsi geleceğimiz, siz gençlerimiz için. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak siz gençlerimizi iradeli, kararlı ve özgüven sahibi bireyler olarak vatan sevgisi, bayrak sevgisi, anne ve baba sevgisi ile yetiştirmek için emek veriyoruz. Sizlerde kendinizi bu doğrultuda yetiştirirseniz verilen emekler boşa gitmemiş olur” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Şubaşıoğlu da obeziteyle ilgili projeye İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi’nin destek verdiğini belirterek, “Eğitime destek veriyoruz ama aynı zamanda okullarımızdan ve milli eğitimizden büyük destek alıyoruz. Bugün burada halı sahamızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki bir yıl içinde ilçe sınırları içinde birçok okula halı saha yapmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki temmuz ve ağustos aylarında ilçemizdeki 10 okulumuza portatif yüzme havuzları kuracağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı