REKLAMI GEÇ

“İLETİŞİM MUTFAKTA”

“İLETİŞİM MUTFAKTA”

Pamukkale Üniversitesi, İletişim Topluluğu “İletişim Mutfakta” etkinliği kapsamında Banvit Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Göçen’i ağırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2014 Pazar, 11:11

Pamukkale Üniversitesi, İletişim Topluluğu “İletişim Mutfakta: Banvit’ten Halkla İlişkiler Tarifleri” etkinliği kapsamında Banvit Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Göçen’i konuk etti. Etkinliği İletişim Fakültesi, Honaz Meslek Yüksekokulu, Bekilli Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ali Soylu, halkla ilişkiler ve iletişim alanlarının önemine değinirken Banvit’in bazı başarılı uygulamalarından da örnekler verdi.
Banvit Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Göçen, bir halkla ilişkiler uzmanının kurumlar içerisindeki rolünü ve hangi alanlarla ilgili çalıştığını aktardı. Banvit’in kurumsal iletişim kampanyalarından örnekler de veren Göçen, özellikle sektörel olarak yoğun biçimde etkilendikleri kriz dönemlerinden ve bu dönemlerdeki iletişim ve halkla ilişikler uygulamalarının öneminden söz etti.

Konuşmaların ardından Fatih Göçen’e plaket verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı