REKLAMI GEÇ

İmzalar sağlıklı nesil sağlıklı gelecek için atıldı

İmzalar sağlıklı nesil sağlıklı gelecek için atıldı

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli Şubesi işbirliğiyle “Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek” projesi hayata geçirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2015 Salı, 14:42

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli Şube Başkanı Ümit Bayagut imzaladığı protokol kapsamında uygulamaya konulacak projeyle ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirilmesi, sigara, alkol, uyuşturucu, internet bağımlılığının yarattığı olumsuz etkilerin anlatılması, Yeşilay Cemiyeti’nin faaliyetleri hakkında bilgi aktarılması amaçlanıyor.

Ayrıca Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilere yönelik afiş, resim, kompozisyon, şiir, karikatür ve kısa video filmleri kategorilerinde yarışmalar düzenlenecek.

İmza töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “İnsan sağlığının ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Özellikle yeni yetişmekte olan ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki bu yavrularımızı madde bağımlısı, sigara ve alkol alışkanlığı olmadan yetiştirebilmek bizim için en önemli gayret ve çabalarımızdan bir tanesi. İlimizde 182 bin civarından öğrencimiz var. Bu öğrencilerimizin içerisinde bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar da olsa ufak tefek sıkıntılar yaşayabiliyoruz. Amacımız sizlerle birlikte çocuklarımızı geleceğe sağlıklı ve şuurlu nesiller olarak hazırlayabilirsek ne mutlu bize. Yeşilay Cemiyetimizin zararlı alışkanlıklara yönelik öğretmencilerimize iyi bir çalışma yapacağına inanıyorum. Şimdiden çalışmalarınız için teşekkür ediyorum. Yeşilay Cemiyeti gibi eğitim camiamıza faydası olan kurumlarımızla her zaman iç içeyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı