REKLAMI GEÇ

İşadamı Aydınlı’dan eğitime 4,5 milyon TL destek

İşadamı Aydınlı’dan eğitime 4,5 milyon TL destek

Gamateks’in sahibi hayırsever işadamı Osman Aydınlı’dan eğitime destek. Aydınlı, kendi adını taşıyan Kız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin bahçesine devlet tarafından yaptırılan ilkokula 4,5 milyon lira bağış karşılığında ismini verdi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2014 Cuma, 13:22

Denizli Valiliği’nin “özel proje” kapsamında Pamukkale’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde yaptırdığı 36 derslik ve 600 öğrenci kapasiteli ilkokulun isim hakkı, işadamı Osman Aydınlı’ya devredildi. İsim hakkı devriyle ilgili protokole Vali Abdülkadir Demir ve hayırsever işadamı Osman Aydınlı imza attı. Törene İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da katıldı.

Osman Aydınlı Kız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin bahçesine yaptırılan 36 derslikli ilkokulun isim hakkını 4,5 milyon lira bağış karşılığında alan hayırsever işadamı, eğitime desteklerinin devam edeceğini açıkladı. Aydınlı, “Eğitime önem veriyoruz. Çocuklarımızın geleceği için imkanlarımız doğrultusunda eğitime destek sağlıyoruz. Denizli’de de okula ihtiyaç olduğunu biliyoruz. İmkanlarımız doğrultusunda destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

“2 YILDA 653 DERSLİK”
Hayırseverlere eğitime sağladıkları destekten dolayı teşekkür eden Vali Abdülkadir Demir ise, “Geçtiğimiz yıl hayırseverler ile 11 milyon 500 bin liralık 13 proje protokolü, 2014 yılında ise 4 hayırseverimiz ile okul protokolü imzaladık” diye konuştu.

Demir, son iki yılda Denizli’de 46 eğitim yatırımı gerçekleştirildiğini, ek dersliklerle birlikte 653 dersliğin eğitim-öğretime kazandırıldığını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Mehmet SULAYICI   -  Bağlantı 18 Temmuz 2014, 19:24

ASLINDA ;
SAĞ ELİN YAPTIĞI HAYIRI SOL EL BİLMEYECEK.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı