REKLAMI GEÇ

İŞKUR okul ziyaretinde

İŞKUR okul ziyaretinde

Denizli Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanları, Hasköy Hayrettin Türkölmez Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2014 Cuma, 10:12

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen mesleki bilgi, rehberlik ve danışmanlık hizmetleri kapsamında, İŞKUR İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanları Ali Kamil Horzum, Gözde Tuncer ve Şerife Akın Yılmaz, okul ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Hasköy Hayrettin Türkölmez Ortaokulu’na giden İŞKUR meslek danışmanları, öğrencilere mesleki rehberlik ve danışmanlık hizmetleri, meslek seçimi, farkındalık gibi konularda bilgi sundu.

Danışmanlar, işsizlere hizmet vermek kadar öğrencileri bilgilendirmenin de önemli olduğunu,çünkü meslek seçiminin insan hayatının dönüm noktalarından birisini oluşturduğunu ifade etti. İşsizlik sorununun temel sebeplerinden birisi olarak mesleki eğitim yetersizliğini gösteren danışmanlar, önümüzdeki günlerde okul ziyaretlerine devam edeceklerini bildirdi.
Hasköy Hayrettin Türkölmez Ortaokulu Müdürü İbrahim Ünlü ve Müdür Yardımcısı Özkan Uysal da aktarılan bilgilerin öğrencilerin meslek seçimine olumlu etkileri olacağını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı