REKLAMI GEÇ

İskele kurdular, kıyasıya yarıştılar

İskele kurdular, kıyasıya yarıştılar

İnşaat sektöründen çok önemli projelere imza atan Denizli merkezli İveka iskele ve Kalıp Sistemleri, Pamukkale Üniversitesi’nde farklı bir etkinliğe imza attı. İnşaat Mühendisliği Topluluğu ile ortaklaşa gerçekleştirilen yarışma, renkli ve eğlenceli anlara sahne oldu. Öğrenciler ve İveka personeli, Barış Pınarı Harekatı’nı da unutmadı, selam gönderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2019 Pazartesi, 17:41

İnşaat sektörünün güvenilir markalarından biri olan İveka İskele ve Kalıp Sistemleri, Pamukkale Üniversitesi’nde eğitim gören inşaat mühendisliği öğrencileriyle kampüste bir araya geldi.

İnşaat Mühendisliği Topluluğu ile ortak yapılan etkinlikte iskele kurma yarışması gerçekleştirildi. Yarışma, çekişmeli olduğu kadar, eğlenceli anlara da sahne oldu.

Yarışmanın ardından İveka İskele Kalıp görevlileri geleceğin inşaat mühendislerine, güvenli iskele teknikleri hakkında bilgiler verdi. Güvenli iskelenin iş sağlığı ve güvenliği açısından öneminin vurgulandığı etkinlikte, öğrencilere baret hediye edildi.

Etkinliğe katılan öğrenciler güvenli çalışma ortamlarının önemini bir kez daha kavradıklarını belirterek, İveka İskele Kalıp Sistemleri yöneticilerine kaliteli hizmetten dolayı teşekkür etti.

ASKERLER UNUTULMADI
İveka İskele ve Kalıp Sistemleri ile etkinliğe katılan Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Topluluğu öğrencileri, Barış Pınarı Harekatı’nı da unutmadı. Öğrenciler ve İveka personeli, Mehmetçik’e selam gönderdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı