REKLAMI GEÇ

İEÜ’den ücretsiz danışmanlık

İEÜ’den ücretsiz danışmanlık

İzmir Ekonomi Üniversitesi tanıtım ve tercih danışmanlığı için Denizli’de.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 7 Temmuz 2014 Pazartesi, 15:03

14 yıldır İzmir’de eğitim veren İzmir Ekonomi Üniversitesi tanıtım ve tercih danışmanlığı için Denizli’de. Üniversite yetkilileri Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi’nde veli ve öğrencilerle buluşuyor.

İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından 14 yıl önce kurulan İzmir Ekonomi Üniversitesi tanıtım ve tercih danışmanlığı için il il gezmeye devam ediyor. Üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tanıtım ve tercih danışmanlığı için Denizli’ye geldi.

Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi’nde üniversite tercihi yapacak öğrenci ve velilerine hizmet vereceklerini belirten, İzmir Ekonomi Üniversitesi Tanıtım ve Kurumsal Faaliyetler Müdürü Mine Kayıcan, “İzmir Ekonomi Üniversitesi olarak bugün saat 17’e kadar üniversite tercihi yapacak öğrencilerimize yardımcı olmak ve üniversitemizi tanıtmak amacıyla Denizli’ye geldik. Uzman rehber danışmanlar ve görevlilerimiz tarafından Merkezefendi Halk Eğitim Merkezi’ne gelen öğrencilerimize danışmalık desteği veriyoruz. Halkımızdan yoğun bir talep ve katılım var” dedi.

8 FAKÜLTE 36 BÖLÜM

İzmir Ekonomi Üniversitesi olarak vakıf üniversiteleri arasında fark yarattıklarını belirten Kayıcan, “İzmir Ekonomi Üniversitesi olarak verdiğimiz eğitim kalitesi bakımında ülkemizde fark yaratmaya devam ediyoruz. Vakıf üniversiteleri arasında ekonomi bölümünde yayın yapan ilk 7 üniversite arasında bulunuyoruz. Üniversitemizde 8 fakültede toplam 36 bölümde eğitim ve öğretim yapıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı