REKLAMI GEÇ

Kapanan dershane öğretmenlerine müjde

Kapanan dershane öğretmenlerine müjde

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklama ile dershaneler ile öğrenci etüt eğitim merkezlerinde görev yapan eğitim personelinin atanacakları öğretmen kadrolarının alanlar itibarıyla belirlenmesi amacıyla ön başvuruların 22 Haziran Pazartesi günü başlayacağını duyurdu. Ön başvuru süresi 24 Haziran Çarşamba günü sona erecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Haziran 2015 Perşembe, 16:13

Ön başvuru şartı hakkında da bilgi veren Milli Eğitim Müdürlüğü, 5580 Sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu kapsamında faaliyet gösteren dershaneler ile öğrenci etüt eğitim merkezlerinde 14 Mart 2014 tarihi itibarıyla yönetici, öğretmen, uzman öğretici veya usta öğretici olarak çalışmış olmak şartı ile ön başvuruda bulunabileceğini açıkladı.

Ayrıca, 5580 Sayılı Kanun kapsamında faaliyet gösteren dershaneler ile öğrenci etüt eğitim merkezlerinde sigorta priminin ise en az 6 yıl ödenmiş dershane ve öğrenci etüt eğitim merkezi personeli ön başvuruda bulunabilecek.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Öğretmenliğe ön başvuru, elektronik ortamda http://ikgm.meb.gov.tr web adresindeki link üzerinden 22-24 Haziran 2015 tarihleri arasında yapılacak.

Adaylar, elektronik ortamda yaptıkları başvuruları ve bu başvurulara ilişkinElektronik Başvuru Formunun çıktısını, şahsen ya da noter aracılığıyla vekâlet verecekleri kişiler vasıtasıyla en son görev yaptıkları dershaneler ile öğrenci etüt eğitim merkezlerinin bulunduğu il/ilçe millî eğitim müdürlüklerine onaylatacaklar.

Atamaya esas asıl başvuru, ön başvuru sonucunda belirlenecek atama yapılacak alanlara ilişkin kontenjana atanmak üzere 1 Temmuz-1 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı