REKLAMI GEÇ

Kaplan ve Gezer’den “cemaatçi değiliz” açıklaması

Kaplan ve Gezer’den “cemaatçi değiliz” açıklaması

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Kaplan ve Doç. Dr. Kudret Gezer, “Hiçbir cemaat ile bağlantımız yok” açıklamasını yaptılar.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2014 Cuma, 10:19

“PAÜ’de Cemaat Operasyonu” haberimiz üzerine mail yoluyla açıklama gönderen PAÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Kaplan, “bolümdeki akademik faaliyetlerime daha fazla zaman ayırmak üzere 3 Haziran 2014 tarihi itibarı ile rektör yardımcılığı görevimden istifa yolu ile ayrılmış bulunmaktayım” ifadesini kullandı.

Rektör yardımcılığı görevinden cemaat operasyonu nedeniyle alındığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını savunan Prof. Dr. Hasan Kaplan, “Yaklaşık 30 yıla varan akademik hayatımda Anayasa, yasa ve yönetmeliklerin yüklediği görevler çerçevesinde; uzmanlık alanım ile ilgili yaptığım araştırmalar, eğitim-öğretim ve toplumsal hizmetlere yönelik faaliyetlerim ortadadır. Hiçbir cemaat ile bağlantım bulunmamaktadır” dedi.

DOÇ. DR. GEZER’İN AÇIKLAMASI
PAÜSEM Müdürlüğü görevinden alınan Doç. Dr. Kudret Gezer de, “PAÜ’de cemaat operasyonu” haberinin gerçeği yansıtmadığını iddia ederek, şunları kaydetti:
“Haber içeriğinde gerçekle bağdaşmayan, kişilik haklarıma saldırı niteliğinde, gerçeğe aykırı beyanlara yer verilmiştir.Haberin içeriğinde Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü tarafından görevinden alınan kişilerin cemaat üyesi olmaları nedeniyle görevlerine son verildiği şeklinde haber yapılmıştır. Haberin içeriğinde benim de fotoğrafım verilerek ismimde geçmektedir. Benim herhangi bir cemaatle doğrudan veya dolaylı olarak bir bağlantım bulunmamaktadır. Cemaatle bağlantılıymışım gibi haber yapılarak kişilik haklarıma açıkça saldırıda bulunulmuştur.”

Yorumlar

N Büyük   -  Bağlantı 23 Haziran 2014, 17:31

Hasan kemal/bîkemal göster bana kendi adını bile yazamamanın nasıl utandırdığını!

kenan   -  Bağlantı 13 Haziran 2014, 21:21

ben cemaat nedir bilmem ama insan insan olduktan sonra ha karşımdaki ister bir cemaate mensup olsun olmasın fark etmez!!sanki,milli görüşçüler içinde sütten düşmüş,ak kaşık mı?

Hasan Kemal   -  Bağlantı 13 Haziran 2014, 14:31

Kudret Gezer bu yalanı söylerken hiç mi utanmadın senin cemaatçi olduğunu herkes biliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı