REKLAMI GEÇ

Karne hediyesi Denizli Belediyesi’nden

Denizli Belediyesi, belediye sınırları ve mücavir alan içinde kalan tüm ilköğretim okullarında eşofman dağıttı. 55 bin öğrencinin karne hediyesini Denizli Belediyesi verdi.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2007 Cuma, 00:00

Denizli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilköğretim çağındaki çocukların yaz tatilindeki boş zamanlarını rahat kıyafetler giyerek spor yapmaları amacıyla altlı üstlü eşofman takımı şeklinde giysi hazırlattı.

Giysilerin dağıtımına okulların son günü de devam edildi. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Oğuz, Bekir Sıdık Müftüler İlköğretim Okulu’na giderek çocuklara karne hediyelerini dağıttı. Çocuklar, okulun son günü hem karne ve hem de giysilerini alarak 2 sevinci birlikte yaşadı. Başkan Yardımcısı Oğuz, ‘Denizli Belediyesi olarak, her yıl siz sevgili miniklerimize eğitim yardımı yapıyoruz. Geçen yıl bildiğiniz gibi üzerinde “Alo İtfaiye 110” yazılı itfaiye tişörtü dağıttık. Yaz tatilinde okumanız için de her birinize hikaye roman türü okuma kitabı verdik. Bu yılda yaz sezonunda bütün okullardaki öğrencilerimize ne yapabiliriz diye düşündük. Bu öğrencilerimizin yaz sezonunda sağlıklı şekilde gezip dolaşmaları oyunlarını rahatça oynamaları için eşofman takımı yaptırdık’ dedi.

Daha sonra tüm çocuklara, üzerinde ‘Denizli’yi Seviyorum’ yazılı tişörtleri dağıtıldı. Dağıtımlara diğer okullarda da devam edildi. Denizli Belediyesi böylece, ilköğretim okullarındaki öğrencilere karne hediyesini vermiş oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı