REKLAMI GEÇ

KPSS’ye Denizli’de 15.895 kişi katılacak

KPSS’ye Denizli’de 15.895 kişi katılacak

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) önlisans oturumu yarın (pazar) yapılacak. Denizli’de 44 binada gerçekleştirilecek sınava 15 bin 895 kişi katılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2016 Cumartesi, 08:30

Önlisans mezunları, devlet memurluğuna girişteki ön koşul olan KPSS için ter dökecek. Yarın yapılacak sınav için tüm hazırlıklar tamamlanırken, adayların sınava girecekleri salonu önceden görmelerine yasak getirildi. Bu kararın İl Koordinasyon Kurulu’nca alındığı açıklandı.

SINAVA GİRECEKLERE UYARI
ÖSYM İl Koordinatörlüğü’nden yapılan açıklamada, adayların yanlarında sadece sınava giriş belgesi ve üzerinde TC kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı bulundurmaları, giriş belgesinde yazılı açıklamaları dikkatlice okumaları ve kurallara uygun şekilde binalara girmeleri uyarısında bulunuldu.

OTOBÜSLER ÜCRETSİZ
Denizli Büyükşehir Belediyesi, KPSS’ye girecekler ile sınav görevlilerine ücretsiz ulaşım hizmeti sunacak. Adaylar, giriş belgelerini göstermeleri halinde Büyükşehir Belediyesi otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

ALT YAPI ÇALIŞMALARINA DİKKAT!
Açıklamada, adaylara devam eden alt yapı çalışmalarını dikkate alarak, en az bir saat öncesinde sınava girecekleri binada olacak şekilde yola çıkmaları uyarısı da yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı